Postani član kluba

Omladinska škola stonoteniskog kluba “Napad” broji preko 40 dece i najveća je u ovom delu Srbije, kada je stoni tenis u pitanju. Kao novoformirani klub pojavili smo se na stonotenisku scenu i brzo došli do odličnih rezultata u mlađim kategorijama, ali i formirali pravu družinu koja je nerazdvojna i van treninga, što je dokaz posvećenog i odgovornog rada sa polaznicima naše škole.

Kao najveći ekipni uspeh možemo istaći titulu šampiona centralne Srbije, zapravo, cele teritorije južno od Beograda, koju smo osvojili u kadetskoj konkurenciji na turniru u Bosilegradu u novembru 2019.

Takođe, pojedinačno naši igrači ostvaruju vrhunske rezultate. Branislav Smiljković, uzdanica našeg kluba, nalazi se na širem spisku reprezentacije Srbije za koju je debitovao u 2019, a najznačajniju medalju, u moru drugih, osvojio je na najjačem turniru na Balkanu, Novogodišnjem turniru u Novom Sadu u decembru 2019. gde je učestvovalo oko 600 igrača iz 11 zemalja.

Prve godine nakon osnivanja bili smo prvaci Regionalne lige, druge godine smo osvojili Kvalitetnu ligu i trenutno igramo Drugu ligu Srbije, a prvi najveći uspeh naših najmlađih kadeta je osvajanje vicešampionske titule na ekipnom prvenstvu Srbije u Novom Sadu.

Trener je dugogodišnji profesionalni stonoteniser Vasilije Miletić, bivši igrač beogradske Crvene zvezde, a sada naš igrač i trener.

Ono što, ipak, treba istaći ispred stonog tenisa, jeste druženje i odnosi u našem klubu koji su na najvišem mogućem nivou. Želimo da se sva deca, na treningu ili takmičenju, osećaju posebno i da vreme provode u istinski drugarskoj i zdravoj atmosferi, daleko od ulice i svih poroka koji ih mogu snaći u današnje vreme. To nam je prioritet!

Treninge obavljamo u OŠ ”Vuk Karadžić” u Kruševcu. Posedujemo 6 profesionalnih stolova i svu ostalu opremu neophodnu za rad. U sali su odlični uslovi, od osvetljenja, do grejanja itd… Treninzi se obavljaju u sledećim terminima:

utorak, četvrtak i subota od 18:00 do 20:00 časova

Za sve informacije nazovite nas na broj telefona 064 8820 072 ili pišite na mejl stknapadkrusevac@gmail.com.

Trener Vasilije Miletić i Branislav Smiljković u Novom Sadu, nakon osvajanja istorijske bronzane medalje na najvećem turniru na Balkanu.
Igrači, trener i roditelji proslavljaju titulu šampiona centralne Srbije.